top of page

Траурна Агенция "Небесна" - В Сърцето на София и Русе

Updated: 6 days ago

Най-високо ниво за организация на погребение и кремация. Позволете на нашето семейство да се погрижи за Вашето.


Защо да се доверите на Траурни Агенции "Небесна"?

Погребение в София, Русе. Венци.

В трудните моменти при смърт на наш близък е важно да се доверим на екип от професионалисти, които да се погрижат за протичането на процеса без усложнения.


Небесна е траурна агенция, която от 1999 година помага на хиляди семейства в цялата страна, съчетавайки професионализъм, емпатия и грижа във всеки един момент.


#1 Хиляди семейства се довериха на Небесна в цялата страна.


В трудностите, които животът ни предлага, ние работим денонощно за Вас, за да се погрижим професионално и внимателно за Вашите близки и спокойствието, че ще се погрижим за тях достойно, с нужното уважение.#2 Денонощни Траурни Агенции "Небесна" в София и Русе


С наши офиси в София и Русе, ние сме на разположение 24/7 - Денонощен екип с лекар и мобилна група, за да осигурим навременна грижа за Вас и Вашите нужди."We live in Bulgaria now as we moved over from the UK some time ago. Unfortunately we had to use this service as one of our family member's passed away sadly.. I must say the work these gentlemen do and the quality of service they provide has earned them my 5 star review. Thank you for your service" – Mr. Gary Mgyayar (Google Review)

" В момента живеем в България, след като се преместихме от Англия преди известно време. За съжаление ни се наложи да използваме подобен тип услуга, след като наш близък почина.. Трябва да кажа, че работата на тези господа и нивото на услугата, което предлагат им спечели тази оценка от 5 звезди. Благодаря Ви!" - Mr. Gary Mgyayar (Google Review)#3 Организация на погребение и кремация

от доказан и утвърден екип от професионалисти


С 25 години опит в индустрията, гарантираме изключително качество и коректно обслужване.


#4 Прозрачни цени на всички наши услуги без скрити такси или непредвидени разходи.


Всички наши услуги са с прозрачни цени, без скрити такси или непредвидени разходи, за да Bи предложим спокойствие и увереност, когато ни се доверявате.


#5 Специализирани и надеждни хладилни автомобили


Лицензиран и съобразен с всички изисквания на Световната Здравна Организация и националното законодателство, транспорт на починали в страната и чужбина.

Съдействие, при оформяне на документацията при консулски отдели/посолства, както и при всички медицински заведения в страната и чужбина.


#6 Над 14 000 успешно изпълнени поръчки за паметници от мрамор и гранит


Със своите 25 години опит, гарантираме високо качество и професионализъм във всичко, което правим.За повече информация и услуги, моля, посетете уебсайта на Небесна: www.nebesna.com, където можете да намерите обширна информация и каталог с паметници.


Почитане на живота с достойнство и съвършенство - ангажиментът на нашия погребален екип да осигури подходящо последно сбогуване с вашия близък.


Небесна е член на световната асоциация на погребалните агенции "FIAT IFTA" и на Съюза на погребалните фирми в България.


Спокойствието в ръцете на професионализма - това е Небесна.

539 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page