top of page

Погребения

Траурна агенция Небесна има възможност за организация на погребения в цялата страна.

За град София, погребения се извършват в гробищните паркове: "Централни Софийски Гробища", "Малашевци", "Бакърена Фабрика", "Горна Баня", "Дървеница", "Княжево", "Драгалевци", "Бояна", "Бояна Парк" и други.

За град Русе, погребенията се извършват в двата гробищни парка: "Басарбово" и "Чародейка".

Извършваме погребения във всички градове и села в България.

 Нашите служители ще Ви насочват през целия процес, от момента на събитието, до края на погребението.

*Съществува порочна практика на лекари и мед. лица, които убеждават близките на починалия, че погребението може да се извърши единствено от дадена агенция. Такива твърдения са абсолютно неверни, а траурна агенция Небесна застава твърдо против тази практика на подкупване и "процент".

Съобщение за смърт

Съобщението за смърт се издава според мястото на събитие. Ако починалият се намира вкъщи, то се издава от личния лекар, а ако той не е на разположение, агенцията разполага и с денонощен екип от лекари, извършващи констатирането на смъртта. Ако починалият се намира в болница, съобщението за смърт се издава от съответната болница.

Акт за смърт

Актът за смърт е официалния документ, който представлява починалия. Той се изважда на база на съобщението за смърт и личната карта на починалия, които се унищожават по служебен път в общината. Koгато личната карта е изгубена и не може да бъде намерена, близките следва да изискат справка за самоличност.

Денонощен екип

Разполагаме с денонощен екип, който ще се отзове след работно време, за да изнесе починалия в хладилна камера и за да Ви съдейства, относно въпросите, които имате. 

Имаш нужда от нас? Свържи се сега!

bottom of page